Linjat a€?e nxehtaa€? dhe escort, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata myself MikaelA«n: Nuk shkoj me personally shqiptarA« dhe lesbike

UPDATE/ Nuk fshihen mA«. Maksimumi vA«nA« njA« shirit te sytA« kur hedhin fotot elizabeth nxehta nA« online, ose nuk tregojnA« fytyrA«n gjatA« bisedave nA« chat (vetA«m A§A«shtje kohe electronic pazari). ReklamojnA« asetet trupore elizabeth sexshA«rbimin, dhe ashtu si pA«r njA« shopping mall tA« zakonshA«m nA« ofertA«, nA« fund thonA« A§mimin a€?pA«r vetA«m kaq elizabeth aq euroa€?. Ose nA« dollarA«. Por jo nA« lekA«, pavarA«sisht se i gjithA« komunikimi A«shtA« shqip…

VetA«m se ata janA« mA« patriotA« nga mA«nyra e etiketimit, pA«rdorin fjalA«n a€?shoqA«ruesea€? nA« vend tA« a€?escorta€? J

KA«ta tA« fundit nuk elizabeth kanA« complications tA« shkruajnA« edhe hapur adresat age tyre apo numrat elizabeth telefonit, si dhe cilA«n prej tyre dA«shirojnA«, pavarA«sisht se administratori i porosit qA« tA« shkruajnA« nA« a€?inboxa€?. Ka edhe prej atyre faqeve qA« funksionojnA« si grup i mbyllur pA«r seks online dhe escort, ku pA«r porositA« age femrave duhet qA« tA« pranohesh mA« parA« si anA«tar.

Si grup i mbyllur funksionon edhe komuniteti a€?gay Albaniana€? dhe a€?lesbian Albaniana€?, por kA«rkesat age tyre pA«r partnerA« me personally pagesA« gjenden edhe nA« faqet pA«r seks me heteroseksualA«. Edhe Kosova nuk mbetet pas nA« kA«tA« lloj tregtie, qA« duket sikur A«shtA« nA« lulA«zim.

Disa prej femrave shqiptare nuk preferojnA« tA« funksionojnA« nA«pA«rmjet administratorA«ve tA« faqeve nA«pA«r FB, por janA« bA«rA« direkt vetA« pjesA« elizabeth sajteve tA« huaja, ku ofrohen shA«rbime seksuale kundrejt pagesA«s.

NjA« nga to, qA« vetA«identifikohet si Mikaela dhe thekson se A«shtA« shqiptare (tregon dhe nr. shqiptar), shkruan nA« se gjendet nA« Selanik nga information 17 prill 2015 dhe deri mA« datA« 16 maj 2015. a€?DA«shiron diA§ka tA« njomA«, tA« freskA«t qA« tA« tA« rinojA«? Jam Mikaela, jam shqiptare dhe vij pranA« teje kudo qA« tA« ndodhesh nA« Selanik, qA« tA« kalojmA« sA« bashku qA«ndrim tA« mrekullueshA«m, ndaj mA« telefoni nA« numrin 6955719721 dhe udhA«timi ynA« fillona€?, thekson ajo.

E ashtuquajtura Mikaela elizabeth ka hedhur kA«tA« tekst nA« zonA«n VIP lumen tA« publikimeve tA« femrave, qA« janA« tA« disponueshme pA«r seks nA« kA«tA« portal. Krahas njoftimit, ajo ka publikuar edhe disa fotografi pikante, por myself sytA« e mbuluar.

VetA«quhet Mikaela, jeton nA« Greqi dhe ofron shA«rbime seksuale kundrejt pagesA«s. E telefonojmA« nga Tirana duke vA«nA« para prefiksin grek, nA« numrin qA« ka tA« publikuar nA« sajt. Nuk age lA« gjatA« tA« bjerA«. Pas pak A§astesh hezitimi, ajo thotA« prapA« a€?nea€?. Pastaj shton shpejt elizabeth shpejt: a€?Kush je? We prezantohem si njA« vajzA« nga Tirana qA« A«shtA« e interesuar pA«r tA« kaluar disa A§aste intime me personally tA«, kundrejt pagesA«s dhe se numrin e saj elizabeth kam gjetur nA« web. Aty nA« sajtin ku Mikaela ka bA«rA« njoftimin pA«r shA«rbimet seksuale. I bie pA«rsA«ri telefonit, por nuk e hap… TA« nesA«rmen e kA«saj bisede, njA« koleg, duke u shtirur si klient, e telefonon. Edhe ky age pA«rshA«ndet shqip, por Mikaela ia kthen nA« greqisht: a€?Jasaa€?.

KA«to janA« femrat shqiptare qA« kanA« zgjedhur tA« ofrojnA« veten kundrejt pagesA«s nA« Skype apo pA«r companion

MA« mbytA«n shqiptarA«ta€?, ia kthen Mikaela. VijnA« nA« krevat dhe tA« pyesin pA«r mamin, babin elizabeth krejt farefisin. Sikur vijnA« me tA« kA«rku pA«r gru dhe jo pA«r qejfa€?, thotA« Mikaela. Pastaj vijon: a€?Kam heq dorA« prej shqiptarA«ve, mos u lodh kot. Pastaj gjatA« verA«s unA« rri mA« shumA« nA« Greqi se ka punA« sezoni i verA«s, nuk kam si vija€?. Mikaela mendohet ca, pastaj thotA«: a€?Jo, jo, nuk kam punA« myself shqiptarA«t. Mirupafshima€?. Po sikur ta lA«mA« 2 mijA« euro? Je pA«r muhabet apo pA«r…a€?, ngre zA«rin Mikaela. PA«rgjigjja elizabeth MikaelA«s A«shtA« e pabotueshme, por merreni vetA« myself mend se ku i tha Gimit qA« t’i A§ojA« lulet…. Pas 3 ditA«sh, njA« tjetA«r person qA« u shtir si klient, telefonoi MikaelA«n, me personally numA«r tA« fshehur.